Цени за външна топлоизолация за 2016 година

Posted by цени за топлоизолация on March 23, 2016

Цени на външна топлоизолация за 2016 година

Цените ни за 2016 година за външна топлоизолация остават без промяна! Оставаме със цените ни от 2014 година защото можем да Ви предложим ниски цени за външна топлоизолация за апартаментите Ви! Предвид новите правила за частично саниране и топлоизолация на индивидуални апартаменти и жилища, ние от фирмата за топлоизолация в София Ви декларираме, че имаме работещ модел абсолютно законен чрез който да продължим да Ви предлагаме адекватни и дълготрайни решения за вашата външна топлоизолация, разбира се на най-добра цена и разбира се с нашето перфектно качество!

Седемнадесет години най-добри цени и услуги от фирмата ни за външни изолации!

Услугите които продължаваме да Ви предлагаме свързани с качественото изпълнение на външните Ви изолации продължават и през 2016 година! Свържете се с нашата мобилна група за безплатни огледи и най-добри цени за външна топлоизолация на телефон:Контакт с фирма за топлоизолация в София

Промоция – цена за топлоизолация с Неопор BASF

Posted by цени за топлоизолация on April 28, 2014

Цена за топлоизолация с Неопор BASF – Супер промоция!

Neopor BASF - най-добрата топлоизолация за панелния апартамент!Уважаеми бъдещи клиенти, посетители и фирми сравняващи си цените с нашите супер атрактивни цени за топлоизолации, представяме Ви нашата специална промоция за изпълнение на топлоизолация с най-добрия топлоизолационен материал на Българския пазар за изолации а именно топлоизолация за дома, апартамента или къщата с Неопор на BASF с дебелина от 5 см.

Нашата промоционална оферта и цена за топлоизолация с Неопор на BASF до края на м.Май 2014 година

Уважаеми бъдещи наши клиенти, ние от фирма за топлоизолация Енерджи Хаус ЕООД предлагаме супер оферта за изпълнение на вашата бъдеща изолация на дома чрез качествените материали на BASF Германия. Нашата оферта е актуална за територията на гр.София.

Цена и условия по изпълнение на топлоизолация с Неопор BASF

Предлагаме ви поставяне на топлоизолация с Neopor BASF с дебелина от 5 см. и плътност 22 кг/м3 със следните материали за топлоизолация включени в промоционалната ни система:

 • Топлоизолационен материал Neopor BASF  5 см
 • Лепило за топлоизолация Ceresit CM 11
 • Мрежа за топлоизолация 145 гр/м2
 • Шпакловка на вече дюбелираната топлоизолация Неопор – Мастер Фибро – БЯЛА
 • Мазилка тип минерална драскана – Мастер Пластер 2мм ширина на камъка
 • Аксесоари – ПВЦ дюбели 8-10 бр на кв.м. ПВЦ ъгъл с мрежа, обръщане на прозорците с 2 см Неопор BASF

Това наше промоционално предложение за полагане на топлоизолация Неопор BASF е с цена от 36 (тридесет и шест) лева за квадратен метър с включено абсолютно всичко по изпълнението на услугата като – материали, транспорт до обекта в гр.София и труд от алпинисти – цената е за изпълнение на топлоизолация на панелно жилище или на тухлено което не е на последен етаж.

Всички наши изпълнени топлоизолационни системи са придружени с нашата пълна гаранция за срок от СЕДЕМ ГОДИНИ!

Ние от фирма за топлоизолация на апартаменти, сгради и къщи Енерджи Хаус ЕООД вече 17 години Ви предлагаме надеждни, енергийно ефективни и качествени топлоизолационни системи.

Искате друг материал или друга дебелина на вашата топлоизолация? Няма проблем конфигурирайте сами вашата оферта за топлоизолация – като последвате линка или се свържете с нашия мобилен екип за огледи!

Контакт с фирма за топлоизолация в София

С пожелание за успешна съвместна работа по вашата бъдеща топлоизолация!

 

Какви цени за изолации да очаквате през 2014 година

Posted by цени за топлоизолация on March 29, 2014

Какви ще са цените за топлоизолация през настоящата 2014 година

Уважаеми посетители на страницата Цени на Топлоизолация от Енерджи Хаус ЕООД с настоящата статия ще ви информираме какви цени да очаквате на пазара за топлоизолации през настоящата година. За тези които знаят НИЕ вече седемнадесет години предлагаме качествена и надеждна топлоизолация на най-добри цени.

Какви ще са цените през този сезон за работа по топлоизолации?

След направено проучване за актуалните цени които се предлагат в момента от фирмите за топлоизолация ще ви запознаем с крайния резултат:

Сграда за топлоизолация След направено проучване между десет фирми занимаващи се с топлоизолация на сгради и апартаменти установихме, че цените за изолации през настоящата година не се различават с много от цените за изолации от миналата 2013.

Цените варират между 26 и 32 лева за квадратен метър изпълнена топлоизолация със EPS 5 см за изпълнение от алпинисти и 27 – 33 лева за квадратен метър изпълнена топлоизолация с EPS от скеле.

Цените за изпълнение на топлоизолация с НЕОПОР произведен от Austrother са между 30 и 34 лева за изпълнение на топлоизолация от алпинисти и 32 – 36 лева за изпълнение на топлоизолация Неопор от скеле

Цените за изпълнение на изолация с XPS или екструдиран пенополистирол било на фирма Фибран или Фибростир са между 33 и 37 за квадратен метър изпълнени от алпинисти както и между 36 и 40 лева за изпъление от скеле.

Всички цени са за топлоизолации с дебелини от пет сантиметра.

Ние от фирма за топлоизолации ЕХ предлагаме полагане на различни дебелини топлоизолация, както шест така осем и десет сантиметра, работим с най-добрите алпинисти и с най-добрите майстори на изолационни системи от скеле!

И тази година ние от фирма за топлоизолация Енерджи Хаус ЕООД ви предлагаме най-атрактивните и достъпни условия за изпълнение на надеждна топлоизолация и постигане на оптимална енергина ефективност.

Нашите цени може да намерите в главния ни сайт на фирмата в графа Цени на строителни услуги – където сме поместили актуалните ни цени за сезон 2014 година.

Ние продължаваме да ви предлагаме надеждни и качествени топлоизолационни решения!

Благодарим Ви за огромното доверие!

Цените ни за топлоизолация през 2013 година

Posted by цени за топлоизолация on April 30, 2013

Всичко за видовете топлоизолации и тяхната цена през 2013 година

Видовете топлоизолации които предлагаме , за поредна година обхващат абсолютно всички надеждни и доказани производители на топлоизолационни материали. Най-важното за нас и тази година ще е как ВИЕ нашите приятели и клиенти да можете да възвърнете максимално бързо вашата инвестиция в изпълнението на топлоизолацията на апартамента или къщата – на вашия дом!

Топлоизолация всичко за неяТова е възможно със строго индивидуални топлоизолационни пакети , не мислете ,че топлоизолацията е една и съща – напротив , не случайно има разлики от по четири пъти в цената на даден топлоизолационен материал спрямо друг – това е просто защото този е шест пъти по добър топлоизолатор – тоест вашата инвестиция ще бъде възвърната максимално бързо.

Какво залагаме ние от фирма за топлоизолация Енерджи Хаус Изолации във вашата цена за топлоизолация ?

В нашите оферти към вас , ние сме взели в предвид всичко необходимо за да можем да ви предложим надеждна и качествена оферта за вашата топлоизолация – факторите които са ценообразуващи са много , някой от тях са :

 • Вида на желания – предложения топлоизолационен материал
 • Фирмата производител на дадената топлоизолационна система
 • Труда на висококвалифицирани работиници
 • Транспорт и логистика
 • Финансова обезпеченост при изпълнение на гаранционно обслужване – гаранционен фонд
 • Технологично време за изпълнение – според изискванията на производителя
 • Печалба

Както виждате  за поредна година ние от Енерджи Изолации ви предлагаме най-доброто – така е било през изминалите вече 16 (шестнадесет) години , така и ще бъде докато можем да осигуряваме вашия уют и бърза възвращаемост на инвестициите.

Нашите примерни цени за топлоизолация за 2013 година публикувано в нашия сайт за видове топлоизолация – цялата публикация може да прочетете тук…

Цени за топлоизолация със Стиропор /EPS /

 • Нашата цена за изпълнение на топлоизолация със Стиропор при изпълнение на топлоизолационна система с дебелина на топлоизолационния материа от 5 сантиметра е с крайна цена – 29 лева за квадратен метър изпълнена топлоизолация !
 • В настоящия пакет за изпълнение на топлоизолация с EPS са заложени следните материали и компоненти за изпълнение на надеждна и дълго ефективна топлоизолационна система
 1. Лепило за топлоизолация – препоръчано от нас ,на фирмите Ангро или Глобус* (надеждни лепила без забележки през годините )
 2. Топлоизолационен материал – ЕПС/EPS* с дебелина от 5 сантиметра с плътност – 14-16 кг/м3 произведен от Austrotherm България
 3. Шпакловачна смес – задължително с фибри – произведена от същите тези по-горе упоменати фирми
 4. Аксесоари – Стъклофибърна мрежа с тегло от 145 гр/кв.м , ПВЦ ъгли със стъклофибърна мрежа , дюбели според основата която ще бъде топлоизолирана
 5. Мазилка – В посочената цена е за минерална мазилка произведена от фирмите Ангро, Данел – с доказани качества през годините

Предлагаме поставянето на топлоизолационни системи със следните дебелини топлоизолации за изпълнението на пакети с EPS топлоизолация – 6 см , 8 см , 10 см , 15 см , 20 см – предлагаме всичко за вашата надеждна топлоизолация

Цени за топлоизолация със Неопор/Neopor

 • Нашата цена за изпълнение на топлоизолация със Neopor – Неопор при изпълнение на топлоизолационна система с дебелина на топлоизолационния материа от 5 сантиметра е с крайна цена – 35 лева за квадратен метър изпълнена топлоизолация !
 • В настоящия пакет за изпълнение на топлоизолация с Neopor* са заложени следните материали и компоненти за изпълнение на надеждна и дълго ефективна топлоизолационна система
 1. Лепило за топлоизолация – препоръчано от нас ,на фирмите Ангро или Глобус (надеждни лепила без забележки през годините )
 2. Топлоизолационен материал – Neopor – Austrotherm или при ваше желание за цена от 40 лева за топлоизолационна система с  Neopor – BASF – Styropan Greece  с дебелина от 5 сантиметра с плътност – 16-18 кг/м3 за Austrotherm или съответно 18-22 кг/м3  произведен от Styropan Greece by BASF
 3. Шпакловачна смес – задължително с фибри – произведена от същите тези по-горе упоменати фирми
 4. Аксесоари – Стъклофибърна мрежа с тегло от 145 гр/кв.м , ПВЦ ъгли със стъклофибърна мрежа , дюбели според основата която ще бъде топлоизолирана
 5. Мазилка – В посочената цена е за минерална мазилка произведена от фирмите Ангро или Денел – с доказани качества през годините

Предлагаме поставянето на топлоизолационни системи със следните дебелини топлоизолации за изпълнението на пакети с Неопор/Neopor топлоизолация – 6 см , 8 см , 10 см , 15 см , 20 см – предлагаме всичко за вашата ефективна и надеждна топлоизолация

Цени за топлоизолация със Фибран / Fibran или Фибростир / Fibrostir – XPS топлоизолация

 • Нашата цена за изпълнение на топлоизолация със Фибран XPS*  при изпълнение на топлоизолационна система с дебелина на топлоизолационния материа от 5 сантиметра е с крайна цена – 38 (тридесет и осем) лева за квадратен метър изпълнена топлоизолация !
 • В настоящия пакет за изпълнение на топлоизолация с XPS* са заложени следните материали и компоненти за изпълнение на надеждна и дълго ефективна топлоизолационна система :
 1. Лепило за топлоизолация – препоръчано от нас ,на фирмите Ангро или Глобус (надеждни лепила без забележки през годините )
 2. Топлоизолационен материал – XPS произведен от Фибростир или Фибран   с дебелина от 5 сантиметра с плътност – 18-22 кг/м3
 3. Шпакловачна смес* – задължително с фибри – произведена от същите тези по-горе упоменати фирми
 4. Аксесоари – Стъклофибърна мрежа с тегло от 145 гр/кв.м , ПВЦ ъгли със стъклофибърна мрежа , дюбели според основата която ще бъде топлоизолирана
 5. Мазилка – В посочената цена е за минерална мазилка произведена от фирмите Ангро* или Денел* – с доказани качества през годините

Предлагаме поставянето на топлоизолационни системи със следните дебелини топлоизолации за изпълнението на пакети с XPS топлоизолация – 6 см , 8 см , 10 см , 15 см , 20 см – предлагаме всичко за вашата надеждна и ефективна топлоизолация

*Възможно е всякакво пре-групиране и промяна на топлоизолационните пакети които ви предлагаме , тоест при желание от ваша страна , можем да направим топлоизолацията ви с дебелина от 5 см , 6,8,10 и т.н . Прегрупирането може да бъде и с лепилата за вашата топлоизолация, като пример може да предпочетете лепилата на WEBER също така да направим шпакловката със шпакловките на CERESIT и да изпълним финишната мазилка с качествените мазилки на BAUMIT – Всичко е въпрос на договорка – нещото на което ние много държим – услугата към човека , даването на адекватно професионално мнение – диалога между клиент и изпълнител , доверието ВИ ни е най ценно , вече 16 години го градим и нямаме никакво намерение да го губим!
Не губете повече от ценното си време – намерихте вашия надежден изпълнител на бъдещата си качествена и енергийно ефективна топлоизолационна система – свържете се с нас още сега! – и разбира се – НЕ НА ПОСЛЕДНО МЯСТО – Всеки наш клиент на който сме изпълнили топлоизолационна система – получава както нашата стартова пълна гаранция за срок от 7 (седем) години от датата на предаването на обекта , така и допълнителни отстъпки от услугите на фирмата – добре дошли в голямото ни семейство !