Какви цени за изолации да очаквате през 2014 година

Posted by цени за топлоизолация on March 29, 2014

Какви ще са цените за топлоизолация през настоящата 2014 година

Уважаеми посетители на страницата Цени на Топлоизолация от Енерджи Хаус ЕООД с настоящата статия ще ви информираме какви цени да очаквате на пазара за топлоизолации през настоящата година. За тези които знаят НИЕ вече седемнадесет години предлагаме качествена и надеждна топлоизолация на най-добри цени.

Какви ще са цените през този сезон за работа по топлоизолации?

След направено проучване за актуалните цени които се предлагат в момента от фирмите за топлоизолация ще ви запознаем с крайния резултат:

Сграда за топлоизолация След направено проучване между десет фирми занимаващи се с топлоизолация на сгради и апартаменти установихме, че цените за изолации през настоящата година не се различават с много от цените за изолации от миналата 2013.

Цените варират между 26 и 32 лева за квадратен метър изпълнена топлоизолация със EPS 5 см за изпълнение от алпинисти и 27 – 33 лева за квадратен метър изпълнена топлоизолация с EPS от скеле.

Цените за изпълнение на топлоизолация с НЕОПОР произведен от Austrother са между 30 и 34 лева за изпълнение на топлоизолация от алпинисти и 32 – 36 лева за изпълнение на топлоизолация Неопор от скеле

Цените за изпълнение на изолация с XPS или екструдиран пенополистирол било на фирма Фибран или Фибростир са между 33 и 37 за квадратен метър изпълнени от алпинисти както и между 36 и 40 лева за изпъление от скеле.

Всички цени са за топлоизолации с дебелини от пет сантиметра.

Ние от фирма за топлоизолации ЕХ предлагаме полагане на различни дебелини топлоизолация, както шест така осем и десет сантиметра, работим с най-добрите алпинисти и с най-добрите майстори на изолационни системи от скеле!

И тази година ние от фирма за топлоизолация Енерджи Хаус ЕООД ви предлагаме най-атрактивните и достъпни условия за изпълнение на надеждна топлоизолация и постигане на оптимална енергина ефективност.

Нашите цени може да намерите в главния ни сайт на фирмата в графа Цени на строителни услуги – където сме поместили актуалните ни цени за сезон 2014 година.

Ние продължаваме да ви предлагаме надеждни и качествени топлоизолационни решения!

Благодарим Ви за огромното доверие!

Leave a Reply