Промоция – цена за топлоизолация с Неопор BASF

Posted by цени за топлоизолация on April 28, 2014

Цена за топлоизолация с Неопор BASF – Супер промоция!

Neopor BASF - най-добрата топлоизолация за панелния апартамент!Уважаеми бъдещи клиенти, посетители и фирми сравняващи си цените с нашите супер атрактивни цени за топлоизолации, представяме Ви нашата специална промоция за изпълнение на топлоизолация с най-добрия топлоизолационен материал на Българския пазар за изолации а именно топлоизолация за дома, апартамента или къщата с Неопор на BASF с дебелина от 5 см.

Нашата промоционална оферта и цена за топлоизолация с Неопор на BASF до края на м.Май 2014 година

Уважаеми бъдещи наши клиенти, ние от фирма за топлоизолация Енерджи Хаус ЕООД предлагаме супер оферта за изпълнение на вашата бъдеща изолация на дома чрез качествените материали на BASF Германия. Нашата оферта е актуална за територията на гр.София.

Цена и условия по изпълнение на топлоизолация с Неопор BASF

Предлагаме ви поставяне на топлоизолация с Neopor BASF с дебелина от 5 см. и плътност 22 кг/м3 със следните материали за топлоизолация включени в промоционалната ни система:

  • Топлоизолационен материал Neopor BASF  5 см
  • Лепило за топлоизолация Ceresit CM 11
  • Мрежа за топлоизолация 145 гр/м2
  • Шпакловка на вече дюбелираната топлоизолация Неопор – Мастер Фибро – БЯЛА
  • Мазилка тип минерална драскана – Мастер Пластер 2мм ширина на камъка
  • Аксесоари – ПВЦ дюбели 8-10 бр на кв.м. ПВЦ ъгъл с мрежа, обръщане на прозорците с 2 см Неопор BASF

Това наше промоционално предложение за полагане на топлоизолация Неопор BASF е с цена от 36 (тридесет и шест) лева за квадратен метър с включено абсолютно всичко по изпълнението на услугата като – материали, транспорт до обекта в гр.София и труд от алпинисти – цената е за изпълнение на топлоизолация на панелно жилище или на тухлено което не е на последен етаж.

Всички наши изпълнени топлоизолационни системи са придружени с нашата пълна гаранция за срок от СЕДЕМ ГОДИНИ!

Ние от фирма за топлоизолация на апартаменти, сгради и къщи Енерджи Хаус ЕООД вече 17 години Ви предлагаме надеждни, енергийно ефективни и качествени топлоизолационни системи.

Искате друг материал или друга дебелина на вашата топлоизолация? Няма проблем конфигурирайте сами вашата оферта за топлоизолация – като последвате линка или се свържете с нашия мобилен екип за огледи!

Контакт с фирма за топлоизолация в София

С пожелание за успешна съвместна работа по вашата бъдеща топлоизолация!